Al meer dan 20 jaar zijn onze exclusieve eigen merken Helvesko, Ladysko en dansko exclusief verkrijgbaar bij ons.

helvesko-comfortschoenen

 

 

 

Het merk dat uw voeten verwent

Comfortabele voetvrijheid
Modellen van ons exclusieve Zwitserse eigen merk HELVESKO zijn fantastische lichtgewichten, flexibel en rondom zacht – ook in de koudere helft van het jaar! De natuurlijke leestvorm is super comfortabel en biedt voldoende teenruimte.

Comfort schoenen voor elke gelegenheid
Van de overgangsperiode tot in de winter, van fluweelzacht vilt of behaaglijk lamsvel verwennen u met een heerlijke natuurlijke warmte. Veel modellen zijn ook geschikt voor eigen inlegzolen.

Vederlichte modellen voor de blote voet
Een kenmerk van onze Helvesko collectie. Met huidvriendelijke volledig lederen uitvoering of met zijdezachte voetbekleding met bijvoorbeeld CLARINO microvezels.
De luchtkussen zolen met ingebouwde zachte hak ontlasten zelfs de rug.

ladysko-comfortschoenen

 

 

 

Gevormd naar de vrouwelijke voet
Modellen van ons merk Ladysko zijn comfortabel gevormd naar de vrouwelijke voet met volledige vrijheid voor de tenen en een natuurlijke beweeglijkheid.

Als luxe specialiteit hebben Ladysko-modellen het BioFit-voetbed van kurk met latex en met plantaardig gelooide lederen bekleding. Deze vangt harde schokken op en ontlast zo ideaal de rug en uw gewrichten. In de winterperiode is bij enkele wintermodellen de zool daarbij warm bekleed. Met één beweging is de binnenzool eenvoudig te vervangen door uw eigen inlegzool. Het BioFit-voetbed heeft het eco-certificaat voor duurzaamheid.

Het exclusieve merk Ladysko biedt modellen speciaal voor de damesvoet gevormd op een natuurlijke leest. Met veel plaats voor de tenen, overal zacht en met elastische zolen. Veel van deze modellen houden rekening met gevoelige plekken en bieden oplossingen bij voetproblemen. Een bijzonderheid is het ontspannende BioFit-voetbed van lichte kurk en latex, verwisselbaar met orthopedische inlegzolen.

dansko-comfortschoenen

 

 

 

dansko: Het vrije levensgevoel van ons exclusieve merk uit Scandinavië!
Geniet van de Scandinavische voetvrijheid van onze eigen merk dansko uit Denemarken. Schoenen die al meer dan 20 jaar naar traditionele schoenmakerskunst met de hand zijn verwerkt.

Het merk voor de levensgenieter!
Legendarische aangename modellen in een comfortabele vorm zonder compromissen. Geniet van de onbeperkte bewegingsvrijheid van Scandinavië – met de modellen van dansko, ons merk uit Denemarken. Elk model is op een consequent natuurlijke leest gevormd, met de typische a-symmetrische “tenenruimte” voor volledige tenenvrijheid van de tenen. Elk model wordt consequent gevormd naar de blote voet, niets drukt, niets knelt. De leestvorm is consequent natuurlijk breed en comfortabel voor de volledige voetvrijheid. Kortom onze aanbeveling: een droom voor gevoelige voeten!