Op een gezonde voet staat een gezond lichaam!

Comfortschoenen ondersteunen het natuurlijk bewegingsproces.

Onze modellen doen, volgens orthopedische inzichten, de voeten goed zonder compromissen – voor moeiteloos lang lopen. Door flexibele schokdempende zolen met verende luchtkussentjes rolt de voet af alsof u op blote voeten loopt.

Zo moet een schoen zijn, zodat lopen plezier is.

Volledige voetbeweeglijkheid
Onze schoenen zijn zacht en flexibel. Ze bevorderen optimaal de pasafwikkeling. De samenwerking van spieren, pezen en gewrichten werkt hierdoor perfect. En zorgen voor een ontlasting bij veel klachten.

Bij de tenen breed, vlak onder de hak
Beknelde tenen – dat betekent ook beknelde zenuwen, bloedvaten en onderdrukte reflexen. Let daarom goed op dat uw tenen de ruimte hebben om te bewegen.

Comfort tot in de details
Zachte polstering aan de instap, natuurlijke voetbedvorm – hier klopt alles. Actief ademende natuurlijke voering zoals vilt, leer en lamsvel zorgen voor het beste natuurlijke voetklimaat.

Bijzondere ergonomische zolen
Speciale schokdempende zolen verzachten het neerkomen van de voet en ontzien de gewrichten. Door de nullijn zolen of hakken tot een hoogte van 28 mm klopt de lichaamshouding: rechte rug, strakke buik, ontspannen benen.

De rechte leest
Zorgt ervoor dat het hakgedeelte van de schoen de voet zo naar voren dirigeert dat noch de kleine teen noch de grote teen in verdrukking komt.

Stabiele steun zonder druk
Alle modellen zitten stevig rond de wreef en hak, en zijn individueel aan uw voet aan te passen met een veter- of klittenbandsluiting.