Contactinformatie

Intersko Comfortschoenen

Verkeerde schoenen boosdoener van veel klachten

Gezonde voeten van groot belang voor een vitaal leven!

Slechte schoenen zijn vaak de oorzaak van pijn en belemmeringen voor het hele lichaam. Goed schoeisel draagt bij aan een comfortabel leven. Intersko biedt schoenen volgens het natuurconcept. De schoenen met een royale brede leest zijn speciaal ontworpen met voldoende ruimte voor de menselijke voet. De tenen kunnen tijdens het lopen vrij bewegen. Zo worden de spieren in het lichaam goed doorbloed en doen alle reflexen hun werk, met als resultaat een fitter en gezonder leven.

Intersko verkoopt exclusief de merken Helvesko, Ladysko en dansko. Deze schoenen met een natuurlijke leest zorgen voor een optimaal voetcomfort, en ondersteunen het natuurlijke bewegingsproces. Een voet moet ruimte hebben om goed te kunnen functioneren. Vroeger liepen we op blote voeten. Toen kwamen er ter bescherming schoenen en werd de voet belemmerd. Wij gaan terug naar het natuurprincipe en stimuleren de spreidreflex, grijpreflex, ontspanreflex en afzetreflex. Alle Intersko modellen hebben een anatomische voetvorm. Bij elke stap kunnen de tenen zich op een natuurlijke wijze buigen, strekken en spreiden. Zo voorkom je doorbloedingsstoornissen en beknellingen.

Slecht schoeisel kan klachten veroorzaken variërend van een slechte bloedsomloop, vermoeidheid en hoofdpijn, koude of juist brandende voeten, eksterogen, eeltplekken, vorming van knobbels, platvoeten en spreidvoeten tot opgezette benen, rugpijn en hernia. Verkeerde schoenen kunnen dus zorgen voor veel gezondheidsproblemen.

De comfortschoenen van Intersko zijn speciaal naar de vorm van de voet ontworpen. Door flexibele schokdempende zolen met verende luchtkussentjes rolt de voet af alsof je op blote voeten loopt. Onze modellen zijn breed en bieden voldoende ruimte voor de tenen. Binnen dit kader maken we een zo knap mogelijke schoen. Het bovenleer voelt aan als een tweede huid en de flexibele zool is gemaakt van licht TPU. In onze ruime collectie hebben we platte schoenen, maar ook modellen met een minihak van 28mm, vlak genoeg voor een gezonde rechte houding, verkrijgbaar in vele kleuren. Modieus en bijzonder comfortabel is onze visie. De Intersko comfortschoenen geven het gevoel van top tot teen vitaal en fit te zijn. Op een gezonde voet staat een gezond lichaam!

Stuur ons een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact gegevens

Intersko B.V.
Industriestraat 4
1704 AA Heerhugowaard

Zo kunt u ons bereiken

per telefoon:        072 – 57 179 79

per e-mail:           info@intersko.nl

website                www.intersko.nl

Buiten de kantoortijden kunt u uw bestelling inspreken op ons antwoordapparaat.
Indien nodig bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Of kom eens kijken in onze winkels!
U bent van harte welkom in alle speciale Intersko winkels waar bijna onze gehele collectie aanwezig is en we u persoonlijk advies kunnen geven. Wilt u er zeker van zijn dat uw favoriete model in de winkel is? Bel dan: 072 – 571 79 79.

De winkels liggen op loopafstand van een NS-station en er is bij al onze winkels voldoende parkeergelegenheid.

 

De Intersko winkels zijn gevestigd in:

Intersko Heerhugowaard
Industriestraat 4
1704 AA Heerhugowaard

Intersko Houten
Het Kant 45
3995 DZ Houten

Intersko Voorburg
Laan van Nieuw-oosteinde 506
2274 GL Voorburg

Intersko Best
Hoofdstraat 34
5683 AE Best

Intersko Deventer
Mr. H.F. de Boerlaan 111
7411 AH Deventer

 

De openingstijden van de winkels:
maandag van 12.00 – 17.00 uur
dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 – 17.00 uur

Bestellen via telefoon of internet kan natuurlijk ook. We brengen uw favoriete schoenen graag bij u thuis!

Telefoon: 072 – 571 79 79
E-mail: info@intersko.nl
Internet: www.intersko.nl